Rode curry met paksoi en yellowfin sole
bewaar
bewaar

Rode curry met paksoi en yellowfin sole

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 2 min. Roerbak eerst het wit van de paksoi 2 min. op hoog vuur. Voeg de boemboe en de kokosmelk toe, schep om en laat 3 min. zachtjes koken.

Snijd ondertussen de vis in stukken. Voeg de vis samen met het groen van de paksoi toe en warm 4 min. door.

Verdeel de rijst en de curry over 4 diepe borden. Lekker met geroosterd amandelschaafsel.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rode curry met paksoi en yellowfin sole

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig