Rode curry met paksoi en yellowfin sole
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 2 min. Roerbak eerst het wit van de paksoi 2 min. op hoog vuur. Voeg de boemboe en de kokosmelk toe, schep om en laat 3 min. zachtjes koken.
Snijd ondertussen de vis in stukken. Voeg de vis samen met het groen van de paksoi toe en warm 4 min. door.
Verdeel de rijst en de curry over 4 diepe borden. Lekker met geroosterd amandelschaafsel.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Rode curry met paksoi en yellowfin sole
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 2 min. Roerbak eerst het wit van de paksoi 2 min. op hoog vuur. Voeg de boemboe en de kokosmelk toe, schep om en laat 3 min. zachtjes koken.
Snijd ondertussen de vis in stukken. Voeg de vis samen met het groen van de paksoi toe en warm 4 min. door.
Verdeel de rijst en de curry over 4 diepe borden. Lekker met geroosterd amandelschaafsel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
2 el olie
2 uien
1 struik paksoi
1 bakje boemboe rode curry
1 blik kokosmelk
½ zak yellowfin sole filet