Viscurry
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de boemboe en knoflook 2 min. Voeg de ui toe en bak 4 min. mee.
Voeg de spinazie en kokosmelk toe. Laat 10 min. op middelhoog vuur pruttelen. Roer regelmatig.
Voeg de zeevruchten, zalm en romaatjes toe en laat in 10 min. op laag vuur gaar worden. Roer regelmatig.
Snijd de koriander fijn en schep door de curry. Serveer met de rijst.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Viscurry
hoofdgerecht
null personen
765 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de boemboe en knoflook 2 min. Voeg de ui toe en bak 4 min. mee.
Voeg de spinazie en kokosmelk toe. Laat 10 min. op middelhoog vuur pruttelen. Roer regelmatig.
Voeg de zeevruchten, zalm en romaatjes toe en laat in 10 min. op laag vuur gaar worden. Roer regelmatig.
Snijd de koriander fijn en schep door de curry. Serveer met de rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g pandanrijst
2 el zonnebloemolie
1 bakje boemboe groene curry
1 teen knoflook
1 ui
1 pak spinazie à la crème
1 pakje kokosmelk
½ zak gemengde zeevruchten
300 g zalmfilet
1 bakje romaatjes
1 bakje koriander