Milde thaise varkensvleescurry
bewaar
bewaar

Milde thaise varkensvleescurry

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit ondertussen de olie in een wok. Bak de varkensreepjes al omscheppend bruin. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee. Roer de boemboe en de kokosmelk erdoor en breng aan de kook.

Snijd ondertussen de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Ook deze is heel smakelijk. Kook de plakjes steel samen met de roosjes in weinig water met zout in 5 min. beetgaar.

Verdeel de rijst en de varkensvleescurry over 4 borden en serveer met de broccoli. Lekker met kroepoek.

algemeenDe boemboe in dit gerecht is niet zo pittig en wordt nog milder door de kokosmelk. Daardoor is het gerecht ook geschikt voor kinderen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Milde thaise varkensvleescurry

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig