'Thaise' gehaktballetjes met paksoi
bewaar
bewaar

'Thaise' gehaktballetjes met paksoi

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de winterpeen in de lengte en snijd de helften in plakjes. Snijd het blad en de steel van de paksoi in reepjes en bewaar beide apart.

Verhit de olie in een wok. Roerbak de gehaktballetjes in 10 min. bruin. Voeg de winterpeen en paksoisteel toe en bak 5 min. mee. Meng de boemboe, Alpro cooking en het water erdoor en verwarm nog 2 min. Schep het paksoiblad erdoor en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de rijst en gehaktballetjes met groenten over kommen.

combinatietipLekker met grof gesneden koriander.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

'Thaise' gehaktballetjes met paksoi

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig