Thaise kipcurry
In een klap de juiste mix van kruiden met boemboe. Ideaal voor deze curry met paksoi en kokosmelk.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes, paprika in reepjes en de paksoi in stukjes. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de kip 4 min.
Bak de paprika 2 min. mee. Voeg de boemboe en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Doe de paksoi erbij en laat nog 2 min. zachtjes koken. Verdeel de rijst en de kipcurry over diepe borden. Bestrooi met de koriander.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Thaise kipcurry
In een klap de juiste mix van kruiden met boemboe. Ideaal voor deze curry met paksoi en kokosmelk.
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes, paprika in reepjes en de paksoi in stukjes. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de kip 4 min.
Bak de paprika 2 min. mee. Voeg de boemboe en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Doe de paksoi erbij en laat nog 2 min. zachtjes koken. Verdeel de rijst en de kipcurry over diepe borden. Bestrooi met de koriander.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
300 g kipfilet
1 groene paprika
1 paksoi
2 el traditionele olijfolie
100 g boemboe groene curry
400 ml kokosmelk
15 g verse koriander