Groene viscurry
Extra exotisch? Bestrooi het romige stoofpotje met wat gemalen kokos.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de visfilet in stukken. Snipper de ui grof en snijd de prei in ringen.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de prei toe en bak al omscheppend 3 min. mee. Voeg de boemboe en de kokosmelk toe, roer goed en breng aan de kook.
Draai het vuur laag en leg de visfilet in de curry. Stoof de visfilet met de deksel op de pan in 6-8 min. gaar.
Schep de rijst in kommen. Verdeel er de viscurry over.
Groene viscurry
Extra exotisch? Bestrooi het romige stoofpotje met wat gemalen kokos.
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de visfilet in stukken. Snipper de ui grof en snijd de prei in ringen.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de prei toe en bak al omscheppend 3 min. mee. Voeg de boemboe en de kokosmelk toe, roer goed en breng aan de kook.
Draai het vuur laag en leg de visfilet in de curry. Stoof de visfilet met de deksel op de pan in 6-8 min. gaar.
Schep de rijst in kommen. Verdeel er de viscurry over.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
500 g diepvries koolvisfilets
1 ui
3 preien
2 el traditionele olijfolie
100 g boemboe groene curry
200 ml kokosmelk