Thaise groene viscurry
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en voeg de currypasta toe. Bak op laag vuur 3 min. tot het aroma vrijkomt. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat 5 min. zachtjes koken.
Snijd ondertussen de winterpeen in blokjes van een 1/2 x een 1/2 cm (brunoise) en voeg met de erwten toe aan de saus. Breng weer aan de kook.
Snijd de vis in stukjes en voeg toe. Laat de curry 5 min. zachtjes doorkoken tot de vis gaar is. Verdeel de rijst over 4 kommen en schep de viscurry erop. Lekker met in stukjes gescheurde blaadjes basilicum. Let op: dit gerecht is erg pittig!
Thaise groene viscurry
hoofdgerecht
null personen
785 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en voeg de currypasta toe. Bak op laag vuur 3 min. tot het aroma vrijkomt. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat 5 min. zachtjes koken.
Snijd ondertussen de winterpeen in blokjes van een 1/2 x een 1/2 cm (brunoise) en voeg met de erwten toe aan de saus. Breng weer aan de kook.
Snijd de vis in stukjes en voeg toe. Laat de curry 5 min. zachtjes doorkoken tot de vis gaar is. Verdeel de rijst over 4 kommen en schep de viscurry erop. Lekker met in stukjes gescheurde blaadjes basilicum. Let op: dit gerecht is erg pittig!
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
2 el zonnebloemolie
2 pakjes green curry paste
1 blik kokosmelk
250 g winterpeen
1 pak tuinerwten extra fijn
1 pak koolvisfilet