Gebakken Thaise bami
Bami op z’n Thais maak je met mie, kokosmelk en surimi sticks in een klap op smaak met boemboe.
Aan de slag
Snijd de surimi sticks in stukjes. Snijd de ui in halve ringen.
Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 4 min. Voeg de boemboe en de roerbakmix toe en roerbak 3 min. Voeg de kokosmelk en de surimi toe en verwarm nog 2 min.
Bereid ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en voeg samen met de taugé toe aan de groenten. Verwarm nog 1 min. en serveer.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Gebakken Thaise bami
Bami op z’n Thais maak je met mie, kokosmelk en surimi sticks in een klap op smaak met boemboe.
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de surimi sticks in stukjes. Snijd de ui in halve ringen.
Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 4 min. Voeg de boemboe en de roerbakmix toe en roerbak 3 min. Voeg de kokosmelk en de surimi toe en verwarm nog 2 min.
Bereid ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en voeg samen met de taugé toe aan de groenten. Verwarm nog 1 min. en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g surimisticks
2 uien
2 el zonnebloemolie
100 g boemboe rode curry
400 g Thaise roerbakmix
200 ml kokosmelk
250 g Chinese eiermie
125 g taugé