Eiermie met Thaise kip
Een halfuurtje maar en dan staat Azië op tafel.
Aan de slag
Snijd de kip in blokjes en bestrooi met zout en peper. Maak de marinade van 3 el olie, de vissaus en 2 el limoensap. Pers de knoflook erboven uit. Marineer de kip 10 min. Bereid de eiermie bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Schil de komkommer schaaf in plakjes. Maak een dressing van de rest van de olie en de rest van het limoensap. Breng op smaak met zout en peper. Schep de komkommer door de dressing.
Bak in een wok de kip met de marinade op hoog vuur ca. 5 min. Voeg de Thaise mix toe en bak 3 min. mee. Voeg de mie toe en verwarm goed door. Serveer de mie met de komkommersalade.
Eiermie met Thaise kip
Een halfuurtje maar en dan staat Azië op tafel.
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kip in blokjes en bestrooi met zout en peper. Maak de marinade van 3 el olie, de vissaus en 2 el limoensap. Pers de knoflook erboven uit. Marineer de kip 10 min. Bereid de eiermie bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Schil de komkommer schaaf in plakjes. Maak een dressing van de rest van de olie en de rest van het limoensap. Breng op smaak met zout en peper. Schep de komkommer door de dressing.
Bak in een wok de kip met de marinade op hoog vuur ca. 5 min. Voeg de Thaise mix toe en bak 3 min. mee. Voeg de mie toe en verwarm goed door. Serveer de mie met de komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g kipfilet
5 el zonnebloemolie
2 el Thaise vissaus
3 el limoensap
2 tenen knoflook
250 g Chinese eiermie
1 komkommer
400 g Thaise roerbakmix