Thaise garnalencurry
Aan de slag
Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in partjes. Verhit de olie in een wok. Bak de ui al omscheppend 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak nog 2 min.
Schep de garnalen met de currypasta door de groenten. Roerbak 1 min. Schenk de kokosmelk erbij. Verwarm de curry nog 2 min. Verdeel de mie over diepe borden. Schep de garnalencurry erop. Snijd de basilicumblaadjes in reepjes en strooi over de curry.
Thaise garnalencurry
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in partjes. Verhit de olie in een wok. Bak de ui al omscheppend 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak nog 2 min.
Schep de garnalen met de currypasta door de groenten. Roerbak 1 min. Schenk de kokosmelk erbij. Verwarm de curry nog 2 min. Verdeel de mie over diepe borden. Schep de garnalencurry erop. Snijd de basilicumblaadjes in reepjes en strooi over de curry.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g Chinese eiermie
2 rode uien
2 el wokolie
400 g Thaise roerbakmix
200 g verse wokgarnalen met knoflook
2 el groene currypasta
400 ml kokosmelk
8 g verse basilicum