Thaise tomaten-kippensoep
Met rode currypasta. Voor wie van lekker pittig houdt!
Aan de slag
Snijd de kipfilet in smalle reepjes. Snipper de ui.
Verhit de olie in een soeppan en bak de kipfilet in 3 min. rondom bruin. Schep de ui en de roerbakmix erdoor en bak 3 min. mee. Bak de currypasta 1 min. mee. Voeg de basis voor tomatensoep, het water en de kokosmelk toe en roer totdat het kookt. Laat nog 5 min. zachtjes doorkoken.
Verwarm het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soep met het naanbrood.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Thaise tomaten-kippensoep
Met rode currypasta. Voor wie van lekker pittig houdt!
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kipfilet in smalle reepjes. Snipper de ui.
Verhit de olie in een soeppan en bak de kipfilet in 3 min. rondom bruin. Schep de ui en de roerbakmix erdoor en bak 3 min. mee. Bak de currypasta 1 min. mee. Voeg de basis voor tomatensoep, het water en de kokosmelk toe en roer totdat het kookt. Laat nog 5 min. zachtjes doorkoken.
Verwarm het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soep met het naanbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g kipfilet
2 uien
2 el wokolie
400 g Thaise roerbakmix
1 el rode currypasta
430 ml basis voor tomatensoep
1½ l kraanwater
200 ml kokosmelk
280 g naanbroden