Thaise tomaten-kippensoep
bewaar
bewaar

Thaise tomaten-kippensoep

Met rode currypasta. Voor wie van lekker pittig houdt!

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de kipfilet in smalle reepjes. Snipper de ui.

Verhit de olie in een soeppan en bak de kipfilet in 3 min. rondom bruin. Schep de ui en de roerbakmix erdoor en bak 3 min. mee. Bak de currypasta 1 min. mee. Voeg de basis voor tomatensoep, het water en de kokosmelk toe en roer totdat het kookt. Laat nog 5 min. zachtjes doorkoken.

Verwarm het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soep met het naanbrood.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise tomaten-kippensoep

Met rode currypasta. Voor wie van lekker pittig houdt!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig