Maleisische kippensoep
Aan de slag
Verhit de olie in een wok of braadpan. Bak de kip op hoog vuur al omscheppend ca. 2 min. Voeg de groenten toe en bak nog ca. 2 min. mee. Schep de currypasta erdoor. Schenk de kokosmelk en het water erbij en breng aan de kook. Kook nog ca. 3 min. Breng ondertussen een pan water aan de kook. Kook de noedels ca. 15 sec. en laat uitlekken. Verdeel de noedels over diepe borden. Breng de soep op smaak met vissaus en schep op de noedels.
Maleisische kippensoep
hoofdgerecht
null personen
390 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een wok of braadpan. Bak de kip op hoog vuur al omscheppend ca. 2 min. Voeg de groenten toe en bak nog ca. 2 min. mee. Schep de currypasta erdoor. Schenk de kokosmelk en het water erbij en breng aan de kook. Kook nog ca. 3 min. Breng ondertussen een pan water aan de kook. Kook de noedels ca. 15 sec. en laat uitlekken. Verdeel de noedels over diepe borden. Breng de soep op smaak met vissaus en schep op de noedels.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
350 g kipfiletblokjes
400 g Thaise roerbakmix
½ el Thaise groene currypasta
400 ml kokosmelk
500 ml kraanwater
250 g mihoen
3 el Thaise vissaus