Thaise curry met kipfilet
Zon, zee, zand, palmbomen... je zou bijna denken dat je op reis bent met deze heerlijke curry voor je neus.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in reepjes. Pel en snipper de ui. Was de paprika en snijd in reepjes.
Verhit de olie in een wok en bak de kipfilet rondom bruin. Voeg de paprika, ui en roerbakmix toe en bak 2 min. mee. Voeg de currypasta en de kokosmelk toe. Breng aan de kook en laat 6 min. zachtjes doorkoken. Verdeel de rijst over de borden. Schep de curry op de rijst.
Thaise curry met kipfilet
Zon, zee, zand, palmbomen... je zou bijna denken dat je op reis bent met deze heerlijke curry voor je neus.
hoofdgerecht
null personen
950 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in reepjes. Pel en snipper de ui. Was de paprika en snijd in reepjes.
Verhit de olie in een wok en bak de kipfilet rondom bruin. Voeg de paprika, ui en roerbakmix toe en bak 2 min. mee. Voeg de currypasta en de kokosmelk toe. Breng aan de kook en laat 6 min. zachtjes doorkoken. Verdeel de rijst over de borden. Schep de curry op de rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
350 g kipfilet
2 uien
1 gele paprika
400 g Thaise roerbakmix
70 g rode currypasta
400 ml kokosmelk