Kabeljauw met broccoli en noedels
Aan de slag
Snijd de broccoli in kleine roosjes, schil de steel en snijd in plakjes. Kook de broccoli 5 min. in ruim kokend water met zout. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kabeljauw in blokjes en de surimi in stukken. Schep de kabeljauw om met de surimi, boemboe, kokosmelk en sambal en verwarm het mengsel 6-8 min. in de magnetron op 600 watt. Schep halverwege om.
Snijd de ui in parten. Verhit de olie in een wok en bak de ui 1-2 min. op hoog vuur. Voeg de broccoli toe en bak ze 2-3 min. mee. Voeg de mie en sojasaus toe en verwarm al omscheppend 1 min. Laat de curry uit de magnetron nog even nagaren en serveer hem met de roergebakken mie.
Kabeljauw met broccoli en noedels
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de broccoli in kleine roosjes, schil de steel en snijd in plakjes. Kook de broccoli 5 min. in ruim kokend water met zout. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kabeljauw in blokjes en de surimi in stukken. Schep de kabeljauw om met de surimi, boemboe, kokosmelk en sambal en verwarm het mengsel 6-8 min. in de magnetron op 600 watt. Schep halverwege om.
Snijd de ui in parten. Verhit de olie in een wok en bak de ui 1-2 min. op hoog vuur. Voeg de broccoli toe en bak ze 2-3 min. mee. Voeg de mie en sojasaus toe en verwarm al omscheppend 1 min. Laat de curry uit de magnetron nog even nagaren en serveer hem met de roergebakken mie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g broccoli
250 g eiermie
250 verse kabeljauwfilets
200 g surimisticks
100 g boemboe rode curry
200 ml kokosmelk
1 tl sambal oelek
2 rode uien
3 el arachideolie
2 el sojasaus
Dit heb je nodig
wok