Rijstschotel met garnalen
Aan de slag
Rijst met tomatenblokjes, zout en 200 ml water aan de kook brengen en in 15 min. gaar koken. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Paprika 3 min. bakken. Garnalen toevoegen en bakken tot ze roze kleuren. Garnalen bestrooien met grootste deel chili. Tuinerwten volgens gebruiksaanwijzing in magnetron bereiden. Room met zout en rest van chili naar smaak losroeren. Garnalen met paprika door rijst scheppen. Rijstschotel met zout op smaak brengen en met erwtjes en zure room serveren.
Rijstschotel met garnalen
hoofdgerecht
null personen
615 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst met tomatenblokjes, zout en 200 ml water aan de kook brengen en in 15 min. gaar koken. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Paprika 3 min. bakken. Garnalen toevoegen en bakken tot ze roze kleuren. Garnalen bestrooien met grootste deel chili. Tuinerwten volgens gebruiksaanwijzing in magnetron bereiden. Room met zout en rest van chili naar smaak losroeren. Garnalen met paprika door rijst scheppen. Rijstschotel met zout op smaak brengen en met erwtjes en zure room serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g pandanrijst
1 blik tomatenblokjes
2 rode paprika's
4 eetlepels olijfolie
500 g reuzengarnalen
1 theelepel chilipeper
1 pak tuinerwten
1 bekertje zure room