Gazpacho met een garnalen
Deze gazpacho met garnalen is makkelijk gemaakt, romige garnalen doe je zelf en de rest koop je zo.
Aan de slag
Schil de komkommer, snijd hem in heel kleine dobbelsteentjes en schep de garnalen, chilipeper, zure room en koriander erdoorheen. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Verdeel het garnalenmengsel over vier borden of kommen. Druk het mengsel stevig tussen twee soeplepels, zodat zich midden in het bord een torentje vormt. Schenk de soep er voorzichtig omheen en serveer direct.
Gazpacho met een garnalen
Deze gazpacho met garnalen is makkelijk gemaakt, romige garnalen doe je zelf en de rest koop je zo.
voorgerecht
null personen
115 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schil de komkommer, snijd hem in heel kleine dobbelsteentjes en schep de garnalen, chilipeper, zure room en koriander erdoorheen. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Verdeel het garnalenmengsel over vier borden of kommen. Druk het mengsel stevig tussen twee soeplepels, zodat zich midden in het bord een torentje vormt. Schenk de soep er voorzichtig omheen en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ komkommer
100 g Hollandse garnalen
½ chilipeper
1 eetlepel zure room
1 eetlepel koriander
2 zakken Gazpacho soep