Garnalen-avocado
Dit hippe voorgerechtje met frisse avocado en Hollandse garnalen maak je in 10 min.
Aan de slag
Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Pureer vruchtvlees met een staafmixer. Roer er de zure room en limoensap door. Snijd de dille en bieslook fijn. Schep de bieslook en dille door de crème. Breng op smaak met peper en zout. Vul glaasjes met de crème en verdeel er de Hollandse garnalen over.
Garnalen-avocado
Dit hippe voorgerechtje met frisse avocado en Hollandse garnalen maak je in 10 min.
voorgerecht
null personen
200 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Pureer vruchtvlees met een staafmixer. Roer er de zure room en limoensap door. Snijd de dille en bieslook fijn. Schep de bieslook en dille door de crème. Breng op smaak met peper en zout. Vul glaasjes met de crème en verdeel er de Hollandse garnalen over.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetrijpe avocado's
125 ml zure room
2 el limoensap
5 takjes verse dille
10 sprietjes verse bieslook
200 g verse Hollandse garnalen
Dit heb je nodig
staafmixer
glaasjes