Tagliatelle met citroen en Hollandse garnalen
bewaar
bewaar

Tagliatelle met citroen en Hollandse garnalen

Citroen, garnalen, dille: ze zijn voor elkaar gemáákt in deze 15 minuten-pasta.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Snijd ondertussen de sjalotten in dunne ringen. Snijd de dille fijn. Rasp de gele schil van de citroen en pers 1 helft uit. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts.

Smelt de boter in een hapjespan en fruit de sjalot 3 min. Meng het citroenrasp en 2 el citroensap met de zure room en 2/3 van de dille. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Voeg de haricots verts met de tuinerwten toe aan de sjalot en bak op middelhoog vuur 8 min. mee. Voeg peper en eventueel zout toe. Schep regelmatig om. Schep de pasta en dillesaus door de groenten. Bestrooi met de garnalen en de rest van de dille. Serveer direct.

serveertipLekker met artisjoksalade. Kijk voor het recept hiervan op ah.nl/allerhande.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met citroen en Hollandse garnalen

Citroen, garnalen, dille: ze zijn voor elkaar gemáákt in deze 15 minuten-pasta.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig