Tagliatelle met saffraan, citroen & parmazaan
Hoe minder ingrediënten, hoe beter een pastagerecht vaak is. Dit is het bewijs!
Aan de slag
Rasp de kaas. Smelt de boter zonder te kleuren op laag vuur in een hapjes- of koekenpan. Rasp de schil van de citroen en voeg samen met de saffraan toe aan de boter. Snijd de citroen in partjes.
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken. Meng de pasta met de boter en de kaas en voeg peper en eventueel zout naar smaak toe. Garneer met de partjes citroen, die je over de pasta kunt uitknijpen.
Tagliatelle met saffraan, citroen & parmazaan
Hoe minder ingrediënten, hoe beter een pastagerecht vaak is. Dit is het bewijs!
voorgerecht
null personen
400 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de kaas. Smelt de boter zonder te kleuren op laag vuur in een hapjes- of koekenpan. Rasp de schil van de citroen en voeg samen met de saffraan toe aan de boter. Snijd de citroen in partjes.
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken. Meng de pasta met de boter en de kaas en voeg peper en eventueel zout naar smaak toe. Garneer met de partjes citroen, die je over de pasta kunt uitknijpen.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
75 g Parmigiano Reggiano
75 ongezouten roomboter
1 citroen
50 mg saffraan
250 g verse tagliatelle