Tagliatelle met saffraan, citroen & parmazaan
bewaar
bewaar

Tagliatelle met saffraan, citroen & parmazaan

Hoe minder ingrediënten, hoe beter een pastagerecht vaak is. Dit is het bewijs!

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de kaas. Smelt de boter zonder te kleuren op laag vuur in een hapjes- of koekenpan. Rasp de schil van de citroen en voeg samen met de saffraan toe aan de boter. Snijd de citroen in partjes.

Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken. Meng de pasta met de boter en de kaas en voeg peper en eventueel zout naar smaak toe. Garneer met de partjes citroen, die je over de pasta kunt uitknijpen.

combinatietipDit gerecht kun je ook goed eten als bijgerecht, bijvoorbeeld bij de kalkoenfricandeau met gepofte-knoflooksaus uit Allerhande 12, 2016

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met saffraan, citroen & parmazaan

Hoe minder ingrediënten, hoe beter een pastagerecht vaak is. Dit is het bewijs!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig