Lintpasta met lente-spinaziesaus
Supersnel gerecht voor op haastige, doordeweekse dagen.
Aan de slag
Pel de sjalotjes en snipper ze fijn. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen beetgaar. Verhit intussen in de sauspan de boter en bak de sjalotjes kort.
Voeg de slagroom en spinazie toe en breng de saus in ca. 4 min. aan de kook. Voeg 2/3 van de parmezaanse kaas toe en laat even smelten. Giet de pasta af en verdeel over de borden. Schenk de spinaziesaus erover. Garneer met de rest van de kaas.
Lintpasta met lente-spinaziesaus
Supersnel gerecht voor op haastige, doordeweekse dagen.
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Pel de sjalotjes en snipper ze fijn. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen beetgaar. Verhit intussen in de sauspan de boter en bak de sjalotjes kort.
Voeg de slagroom en spinazie toe en breng de saus in ca. 4 min. aan de kook. Voeg 2/3 van de parmezaanse kaas toe en laat even smelten. Giet de pasta af en verdeel over de borden. Schenk de spinaziesaus erover. Garneer met de rest van de kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
35 g ongezouten roomboter
2 sjalotjes
250 g verse tagliatelle
200 ml verse slagroom
450 g diepvries bladspinazie
100 g Parmigiano Reggiano
Dit heb je nodig
diepe sauspan