Tagliatelle met spinaziesaus
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In pan olie verhitten. Ui ca. 3 minuten fruiten. Spinazie toevoegen en onder af en toe roeren verwarmen. Ham in reepjes snijden. Roomkaas door spinazie roeren. Tagliatelle serveren met spinaziesaus. Garneren met hamreepjes.
Tagliatelle met spinaziesaus
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In pan olie verhitten. Ui ca. 3 minuten fruiten. Spinazie toevoegen en onder af en toe roeren verwarmen. Ham in reepjes snijden. Roomkaas door spinazie roeren. Tagliatelle serveren met spinaziesaus. Garneren met hamreepjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1½ pak tagliatelle
1 ui
2 el olijfolie
1 pak bladspinazie deelblokjes
100 g rauwe ham
1 pakje roomkaas met kruiden