Tagliatelle met spinazie
Maak van deze vlugge pasta een weelderige traktatie door buffelmozzarella te gebruiken. Die is net iets romiger.
Aan de slag
Verhit olie in een hapjespan. Snipper de ui en fruit samen met de knoflook 3 min. Bak de tomatenblokjes 8 min. zachtjes mee.
Kook de pasta gaar. Meng de spinazie met de tomatensaus en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erover. Halveer de bollen mozzarella en leg op de saus. Besprenkel met olie en bestrooi met peper en zout.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Tagliatelle met spinazie
Maak van deze vlugge pasta een weelderige traktatie door buffelmozzarella te gebruiken. Die is net iets romiger.
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit olie in een hapjespan. Snipper de ui en fruit samen met de knoflook 3 min. Bak de tomatenblokjes 8 min. zachtjes mee.
Kook de pasta gaar. Meng de spinazie met de tomatensaus en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erover. Halveer de bollen mozzarella en leg op de saus. Besprenkel met olie en bestrooi met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g tagliatelle
3 el traditionele olijfolie
1 ui
1 teen knoflook
780 g tomatenblokjes met basilicum en oregano
300 g verse bladspinazie
250 g mozzarella