Pasta met garnalen en spinazie
Supersnel pastagerecht, waarvan je binnen no time kunt genieten.
Aan de slag
Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in partjes. Verhit ondertussen de olie in een wok of braadpan en fruit de ui 3 min. Voeg de wokgarnalen toe en roerbak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer de cherrytomaten. Voeg de spinazie en de cherrytomaten toe en warm nog 1 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Scheur de basilicumblaadjes in stukken. Schep bijna al het basilicum bij het mengsel. Verdeel de pasta over diepe borden. Schep de groente met garnalen erop en garneer met de laatste basilicumblaadjes. Serveer direct.
Ui fruiten
Instructievideo - 00:31 min.
Pasta met garnalen en spinazie
Supersnel pastagerecht, waarvan je binnen no time kunt genieten.
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in partjes. Verhit ondertussen de olie in een wok of braadpan en fruit de ui 3 min. Voeg de wokgarnalen toe en roerbak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer de cherrytomaten. Voeg de spinazie en de cherrytomaten toe en warm nog 1 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Scheur de basilicumblaadjes in stukken. Schep bijna al het basilicum bij het mengsel. Verdeel de pasta over diepe borden. Schep de groente met garnalen erop en garneer met de laatste basilicumblaadjes. Serveer direct.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghettini
450 g diepvries gesneden bladspinazie
2 uien
3 el traditionele olijfolie
180 g verse wokgarnalen met knoflook
250 g cherrytomaten
8 g verse basilicum