Tagliatelle met zalmroomsaus
Zo klaar en lekker bijzonder voor door de week!
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook ondertussen de broccoli in ca. 5 min. beetgaar.
Laat in een pan de roomkaas op laag vuur smelten. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil boven de roomkaas. Pers de citroen uit. Roer de zalmsnippers, het citroensap (2 el per halve citroen) en water door de roomkaas en verwarm de saus nog ca. 1 min. door.
Giet de tagliatelle en de broccoli af en schep op een bord. Schep de zalmsaus over de tagliatelle.
Broccoli
Instructievideo - 03:55 min.
Tagliatelle met zalmroomsaus
Zo klaar en lekker bijzonder voor door de week!
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook ondertussen de broccoli in ca. 5 min. beetgaar.
Laat in een pan de roomkaas op laag vuur smelten. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil boven de roomkaas. Pers de citroen uit. Roer de zalmsnippers, het citroensap (2 el per halve citroen) en water door de roomkaas en verwarm de saus nog ca. 1 min. door.
Giet de tagliatelle en de broccoli af en schep op een bord. Schep de zalmsaus over de tagliatelle.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g tagliatelle bicolore
600 g koelverse broccoliroosjes
150 g verse roomkaas met kruiden
½ citroen
200 g gerookte zalmsnippers
2 el kraanwater