Tagliatelle met zalm preisaus
Een warm bord pasta met romige saus. Bestrooi als finishing touch met versgemalen zwarte peper.
Aan de slag
Snijd de paprika in stukjes. Was en snijd de prei in dunne ringen.
Smelt de boter in een braad- of hapjespan en stoof hierin de prei en paprika ca. 15 min. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg een scheut melk bij de maïzena en roer glad. Roer de rest van de melk in de pan door het preimengsel en breng aan de kook. Roer het maïzena papje erdoor en laat het al roerend binden.
Roer de bieslook roomkaas en de zalmsnippers erdoor, dek de pan af en warm het gerecht op laag vuur ca. 5 min door. Verdeel de tagliatelle over de borden en verdeel de zalm-preisaus erop. Strooi naar smaak peper en zout erover.
Prei wassen
Instructievideo - 00:29 min.
Tagliatelle met zalm preisaus
Een warm bord pasta met romige saus. Bestrooi als finishing touch met versgemalen zwarte peper.
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de paprika in stukjes. Was en snijd de prei in dunne ringen.
Smelt de boter in een braad- of hapjespan en stoof hierin de prei en paprika ca. 15 min. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg een scheut melk bij de maïzena en roer glad. Roer de rest van de melk in de pan door het preimengsel en breng aan de kook. Roer het maïzena papje erdoor en laat het al roerend binden.
Roer de bieslook roomkaas en de zalmsnippers erdoor, dek de pan af en warm het gerecht op laag vuur ca. 5 min door. Verdeel de tagliatelle over de borden en verdeel de zalm-preisaus erop. Strooi naar smaak peper en zout erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 groene paprika
500 g preien
30 g ongezouten roomboter
300 g tagliatelle
3 el maizena
300 ml volle melk
200 g gerookte zalmsnippers
125 g roomkaas bieslook