Tagliatelle met zalm in kruidenroomsaus
bewaar
bewaar

Tagliatelle met zalm in kruidenroomsaus

De truc: roomkaas! Daarmee maak je snel een lekker sausje voor je pasta.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking en vang 100 ml kookvocht op.

Snijd de prei, courgette en paprika in reepjes. Verhit in een wok of braadpan de olie en roerbak de prei, paprika en courgette 3 min.

Zorg dat de zalm ontdooid is. Snijd de zalm in stukjes. Schep de stukjes zalm bij het groentemengsel en roerbak tot ze verkleuren en gaar zijn. Schep het kookvocht erbij. Voeg de roomkaas toe en roer dit glad. Breng op smaak met peper en zout.

Laat de tagliatelle uitlekken. Schep er wat olie door en verdeel over de borden. Schep de zalm in kruidenroomsaus erop.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met zalm in kruidenroomsaus

De truc: roomkaas! Daarmee maak je snel een lekker sausje voor je pasta.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig