Romige tagliatelle met zalm
Een romige pasta op z'n tijd gaat er wel in. Deze maken we met kruidenroomkaas, spinazie en zalm en is in 15 minuten al klaar.
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
Snipper ondertussen de ui en snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de champignons toe en bak 5 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken.
Snijd de gerookte zalm in stukjes en voeg samen met de zuivelspread toe. Roer door en verwarm 1 min. Voeg de tagliatelle toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Romige tagliatelle met zalm
Een romige pasta op z'n tijd gaat er wel in. Deze maken we met kruidenroomkaas, spinazie en zalm en is in 15 minuten al klaar.
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
Snipper ondertussen de ui en snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de champignons toe en bak 5 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken.
Snijd de gerookte zalm in stukjes en voeg samen met de zuivelspread toe. Roer door en verwarm 1 min. Voeg de tagliatelle toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.
combinatietip:
vegatip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g tagliatelle
1 middelgrote ui
250 g champignons
2 el milde olijfolie
400 g verse spinazie
100 g gerookte zalm
200 g zuivelspread knoflook en kruiden