Tagliatelle met zalm
Lekker snel en zonder poespas een gevuld bord op tafel: deze pasta met zalm heeft het allemaal! Lekker romig met spinazie en champignons.
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de ui en snijd de champignons in vieren. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. tot het vocht is verdampt. Voeg de spinazie toe en roerbak 3 min tot ’ie geslonken is. Roer de zuivelspread erdoor.
Snijd de zalm in blokjes van 2 cm. Schep de zalm erdoor en verwarm 1 min. tot de zalm net gaar is. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de tagliatelle over diepe borden en schep de spinazie-zalmsaus erop.
Tagliatelle met zalm
Lekker snel en zonder poespas een gevuld bord op tafel: deze pasta met zalm heeft het allemaal! Lekker romig met spinazie en champignons.
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de ui en snijd de champignons in vieren. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. tot het vocht is verdampt. Voeg de spinazie toe en roerbak 3 min tot ’ie geslonken is. Roer de zuivelspread erdoor.
Snijd de zalm in blokjes van 2 cm. Schep de zalm erdoor en verwarm 1 min. tot de zalm net gaar is. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de tagliatelle over diepe borden en schep de spinazie-zalmsaus erop.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g Grand'Italia tagliatelle
2 middelgrote uien
250 g champignons
2 el traditionele olijfolie
400 g verse spinazie
200 g zuivelspread knoflook en kruiden
250 g verse zalmfilets