Tagliatelle met gehaktstroganoff
Pasta roergebakken met spinazie op smaak gebracht met knoflook en paprikapoeder.
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Pers ondertussen de knoflook uit. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 3 min. rul. Meng het paprikapoeder en de room erdoor en verwarm nog 5 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Bak de champignons 5 min. mee.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Schep de tagliatelle erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over borden en schep de gehaktstroganoff erop.
Tagliatelle met gehaktstroganoff
Pasta roergebakken met spinazie op smaak gebracht met knoflook en paprikapoeder.
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Pers ondertussen de knoflook uit. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 3 min. rul. Meng het paprikapoeder en de room erdoor en verwarm nog 5 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Bak de champignons 5 min. mee.
Verhit de rest van de olie in een hapjespan. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Schep de tagliatelle erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over borden en schep de gehaktstroganoff erop.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g tagliatelle
2 tenen knoflook
4 el traditionele olijfolie
300 g rundergehakt
2 el paprikapoeder
150 ml kookroom light
250 g champignons
450 g verse spinazie