Tagliatelle met biefstukreepjes en broccoli
Vleesliefhebbers opgelet: dit pastarecept bevat biefstuk én spekreepjes. Lekker!
Aan de slag
Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de roosjes van de broccoli af en de steel in plakjes. Kook ondertussen de broccoli in weinig water met zout in 4-5 min. beetgaar. Bak ook de spekreepjes 4 min.
Snijd de biefstuk in plakjes. Dep droog met keukenpapier en bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur in 2 min. bruin. Draai het vuur lager en voeg de kookroom toe. Verwarm nog 1 min. op laag vuur. Breng op smaak met het basilicum, peper en eventueel zout.
Verdeel de tagliatelle en de biefstukreepjes over diepe borden en bestrooi met de spekreepjes. Serveer met de broccoli.
Tagliatelle met biefstukreepjes en broccoli
Vleesliefhebbers opgelet: dit pastarecept bevat biefstuk én spekreepjes. Lekker!
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de roosjes van de broccoli af en de steel in plakjes. Kook ondertussen de broccoli in weinig water met zout in 4-5 min. beetgaar. Bak ook de spekreepjes 4 min.
Snijd de biefstuk in plakjes. Dep droog met keukenpapier en bestrooi met peper en eventueel zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur in 2 min. bruin. Draai het vuur lager en voeg de kookroom toe. Verwarm nog 1 min. op laag vuur. Breng op smaak met het basilicum, peper en eventueel zout.
Verdeel de tagliatelle en de biefstukreepjes over diepe borden en bestrooi met de spekreepjes. Serveer met de broccoli.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g tagliatelle
750 g broccoli
4 stuks diepvries biefstukken
2 el traditionele olijfolie
150 ml kookroom light
1 tl gedroogde basilicum
35 g uitgebakken spekreepjes