Tagliatelle met groene groenten en kaas
Voor als je houdt van snel, vegetarisch en Italiaans.
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 6 min. de broccoli toe. Snijd de ui in partjes. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en fruit de ui goudbruin.
Laat de tagliatelle en broccoli uitlekken en schep terug in de pan. Voeg de kookroom, ui en courgette toe en breng aan de kook. Snijd de grote blaadjes van de basilicum in repen. Schep als laastst de basilicum en kaas door de pasta. Serveer in kommen of diepe borden.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Tagliatelle met groene groenten en kaas
Voor als je houdt van snel, vegetarisch en Italiaans.
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 6 min. de broccoli toe. Snijd de ui in partjes. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en fruit de ui goudbruin.
Laat de tagliatelle en broccoli uitlekken en schep terug in de pan. Voeg de kookroom, ui en courgette toe en breng aan de kook. Snijd de grote blaadjes van de basilicum in repen. Schep als laastst de basilicum en kaas door de pasta. Serveer in kommen of diepe borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g tagliatelle
300 g broccoliroosjes
2 uien
1 el traditionele olijfolie
1 courgette
250 ml kookroom light
15 g verse basilicum
150 g gemalen belegen kaas 30+