Romige tagliatelle met kip
Snel pastagerecht om na een hectische werkdag zo op tafel te toveren.
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen en halveer de aspergetips. Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en roerbak de ui en aspergetips 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken.
Voeg de mix voor romige tagliatelle en het water toe. Laat 3 min. zachtjes koken. Roer de kipreepjes erdoor. Schep de tagliatelle door de saus, bestrooi met de pijnboompitten en serveer.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Romige tagliatelle met kip
Snel pastagerecht om na een hectische werkdag zo op tafel te toveren.
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen en halveer de aspergetips. Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en roerbak de ui en aspergetips 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken.
Voeg de mix voor romige tagliatelle en het water toe. Laat 3 min. zachtjes koken. Roer de kipreepjes erdoor. Schep de tagliatelle door de saus, bestrooi met de pijnboompitten en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g tagliatelle
1 rode ui
100 g aspergetips
2 el traditionele olijfolie
400 g wilde spinazie
65 g mix romige tagliatelle
150 ml kraanwater
200 g gerookte kipreepjes
50 g geroosterde pijnboompitten