Spaghetti bolognese met spinazie
bewaar
bewaar

Spaghetti bolognese met spinazie

Een aangeklede spaghetti bolognese: met paprika, spinazie en pijnboompitten.

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Rooster ondertussen in een hapjespan zonder olie of boter de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Snipper de ui en snijd de paprika in reepjes.

Verhit de olie in dezelfde pan en fruit de ui 2 min. Voeg het gehakt toe en bak in 3 min. rul. Voeg de paprika toe en bak 3 min. mee. Voeg de spinazie in delen toe aan het gehakt, laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Voeg het water en de mix voor de spaghetti toe. Breng aan de kook. Kook de saus 2 min. en breng op smaak met peper.

Giet de spaghetti af en verdeel over diepe borden. Schep de saus op de spaghetti en bestrooi met de pijnboompitten.

combinatietipLekker met botersla (zak 100 g), yoghurtsladressing (fles 450 ml) en basilicum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti bolognese met spinazie

Een aangeklede spaghetti bolognese: met paprika, spinazie en pijnboompitten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig