Quiche bolognese
Zet een Fransman en Italiaan in de keuken en dit komt ervan: quiche bolognese. Buon appetito/bon appétit!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het deeg voor de hartige taart ontdooien. Snipper de ui en snijd de tomaat in plakken.
Vet de quichevorm in en bekleed hem met het deeg. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg het gehakt toe en bak in 4 min. rul. Voeg de spaghetti mix en 250 ml melk toe. Verwarm al roerend 1-2 min.
Neem van het vuur. Klop de eieren los met de rest van de melk. Voeg de kaas en peper en zout toe. Roer door het gehakt. Schep in de vorm. Leg de tomaat langs de rand op de vulling. Bak de quiche in 35-40 min goudbruin en gaar.
Quiche bolognese
Zet een Fransman en Italiaan in de keuken en dit komt ervan: quiche bolognese. Buon appetito/bon appétit!
hoofdgerecht
null personen
625 kcal
20 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het deeg voor de hartige taart ontdooien. Snipper de ui en snijd de tomaat in plakken.
Vet de quichevorm in en bekleed hem met het deeg. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg het gehakt toe en bak in 4 min. rul. Voeg de spaghetti mix en 250 ml melk toe. Verwarm al roerend 1-2 min.
Neem van het vuur. Klop de eieren los met de rest van de melk. Voeg de kaas en peper en zout toe. Roer door het gehakt. Schep in de vorm. Leg de tomaat langs de rand op de vulling. Bak de quiche in 35-40 min goudbruin en gaar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 plakjes deeg voor hartige taart
2 uien
4 tomaten
2 el traditionele olijfolie
70 g mix voor spaghetti bolognese
350 ml halfvolle melk
300 g Greenfields rundergehakt
4 middelgrote eieren
100 g geraspte oude kaas
Dit heb je nodig
quichevorm (Ø 26 cm)