Romige spaghetti met bloemkoolsaus en spinazie
bewaar
bewaar

Romige spaghetti met bloemkoolsaus en spinazie

Pasta met spinazie vanavond? De romige saus en amandelen voor de bite maken deze romige spaghetti helemaal af.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Halveer de grote bloemkoolroosjes en kook 8 min. Giet af en doe terug in de pan. Voeg de sausmix, melk en het water toe, roer door en breng aan de kook. Neem de pan van het vuur en pureer met de staafmixer tot een gladde saus.

Hak ondertussen de amandelen grof. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de helft van de vrucht uit. Snijd de andere helft in parten.

Giet de pasta af. Meng met de bloemkoolsaus en spinazie en laat slinken. Roer de citroenrasp en het citroensap erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over borden en bestrooi met de amandelen. Serveer met een partje citroen.

variatietip In plaats van amandelen kun je ook geroockte speckjes (Vegetarische Slager) bakken en erdoor scheppen
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige spaghetti met bloemkoolsaus en spinazie

Pasta met spinazie vanavond? De romige saus en amandelen voor de bite maken deze romige spaghetti helemaal af.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig