Tagliatelle uit de wok
East meets west: Italiaanse pasta met een saus uit de wok.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Snijd de kip in blokjes.
Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook 1 min. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 6 min. Voeg de kip toe en warm nog 1 min. door. Schenk het water erbij en roer het zakje saus erdoor. Laat 3 min. koken op laag vuur.
Verdeel de pasta over diepe borden en schep de saus erop.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Tagliatelle uit de wok
East meets west: Italiaanse pasta met een saus uit de wok.
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Snijd de kip in blokjes.
Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook 1 min. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 6 min. Voeg de kip toe en warm nog 1 min. door. Schenk het water erbij en roer het zakje saus erdoor. Laat 3 min. koken op laag vuur.
Verdeel de pasta over diepe borden en schep de saus erop.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g tagliatelle
1 teen knoflook
300 g gerookte kipfilet
3 el traditionele olijfolie
750 g diepvries Italiaanse roerbakgroente
65 g mix voor tagliatelle roomsaus