Tagliatelle met asperges en Parmaham
Proef het voorjaar! De asperges en roomsaus geven een zachte smaak, de bieslook en ham een pittig accent.
Aan de slag
Schil de asperges rondom met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige onderkant. Snijd in dunne plakjes.
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de asperges de laatste 5 min. mee. Giet af en doe terug in de pan.
Bereid ondertussen de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng met de tagliatelle en de asperges.
Scheur de Parmaham in kleine stukjes en voeg toe aan de pasta. Snijd de bieslook fijn en strooi over de pasta. Breng op smaak met peper en zout en meng goed.
Asperges koken
Instructievideo - 06:34 min.
Tagliatelle met asperges en Parmaham
Proef het voorjaar! De asperges en roomsaus geven een zachte smaak, de bieslook en ham een pittig accent.
hoofdgerecht
null personen
465 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil de asperges rondom met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige onderkant. Snijd in dunne plakjes.
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de asperges de laatste 5 min. mee. Giet af en doe terug in de pan.
Bereid ondertussen de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng met de tagliatelle en de asperges.
Scheur de Parmaham in kleine stukjes en voeg toe aan de pasta. Snijd de bieslook fijn en strooi over de pasta. Breng op smaak met peper en zout en meng goed.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g verse witte asperges
300 g tagliatelle
1 zakje mix voor tagliatelle roomsaus
250 ml halfvolle melk
75 g parmaham
13 g verse bieslook