Gebakken zalm met tagliatelle
bewaar
bewaar

Gebakken zalm met tagliatelle

Met broccoli en champignons zet je in no time een heerlijke maaltijd op tafel.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk en water tot een gladde saus. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de champignons op hoog vuur in ca. 3 min. goudbruin. Breng op smaak met peper en zout en voeg toe aan de roomsaus.

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel de broccoli in roosjes en voeg de laatste 4 min. toe. Verhit ondertussen de rest van de boter in een andere koekenpan. Bestrooi de zalm met peper en zout en bak in ca. 6 min. gaar. Keer halverwege. Giet de pasta en broccoli af en verdeel over de borden. Schep de saus erover en leg er een stuk zalm op.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken zalm met tagliatelle

Met broccoli en champignons zet je in no time een heerlijke maaltijd op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig