Gebakken zalm met tagliatelle
Met broccoli en champignons zet je in no time een heerlijke maaltijd op tafel.
Aan de slag
Bereid de roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk en water tot een gladde saus. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de champignons op hoog vuur in ca. 3 min. goudbruin. Breng op smaak met peper en zout en voeg toe aan de roomsaus.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel de broccoli in roosjes en voeg de laatste 4 min. toe. Verhit ondertussen de rest van de boter in een andere koekenpan. Bestrooi de zalm met peper en zout en bak in ca. 6 min. gaar. Keer halverwege. Giet de pasta en broccoli af en verdeel over de borden. Schep de saus erover en leg er een stuk zalm op.
Gebakken zalm met tagliatelle
Met broccoli en champignons zet je in no time een heerlijke maaltijd op tafel.
hoofdgerecht
null personen
780 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk en water tot een gladde saus. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de champignons op hoog vuur in ca. 3 min. goudbruin. Breng op smaak met peper en zout en voeg toe aan de roomsaus.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel de broccoli in roosjes en voeg de laatste 4 min. toe. Verhit ondertussen de rest van de boter in een andere koekenpan. Bestrooi de zalm met peper en zout en bak in ca. 6 min. gaar. Keer halverwege. Giet de pasta en broccoli af en verdeel over de borden. Schep de saus erover en leg er een stuk zalm op.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
70 g mix voor tagliatelle roomsaus
250 ml halfvolle melk
250 ml kraanwater
80 g ongezouten roomboter
250 g champignons
300 g tagliatelle all'uovo
400 g broccoli
400 g Schotse zalmfilets