Pasta met zalm en boontjes
Door de gedraaide fusilli vult de pasta zich met saus.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de snijbonen 5 min. in een pan.
Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui. Voeg de melk, het water en de mix voor de roomsaus toe aan de uien. Laat 2 min. zachtjes koken.
Giet die de zalm af en verwijder de graatjes en velletjes. Voeg de zalm aan de saus toe en verwarm. Meng de pasta met de snijbonen, en verdeel over de borden. Schenk de saus over de fusilli.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Pasta met zalm en boontjes
Door de gedraaide fusilli vult de pasta zich met saus.
hoofdgerecht
null personen
685 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de snijbonen 5 min. in een pan.
Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui. Voeg de melk, het water en de mix voor de roomsaus toe aan de uien. Laat 2 min. zachtjes koken.
Giet die de zalm af en verwijder de graatjes en velletjes. Voeg de zalm aan de saus toe en verwarm. Meng de pasta met de snijbonen, en verdeel over de borden. Schenk de saus over de fusilli.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g fusilli
600 g diepvries snijbonen
2 uien
2 el olijfolie extra vierge
250 ml halfvolle melk
250 ml kraanwater
70 g mix voor tagliatelle roomsaus
426 g roze zalm in blik