Fusilli met zalm en snijbonen
Perfecte pasta voor op een drukke dag, en dat met vis én groente.
Aan de slag
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de snijbonen 5 min. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een pan en fruit de ui. Voeg aan de ui de melk, het water en de mix voor roomsaus toe. Laat 2 min. zachtjes koken.
Giet de zalm af en verwijder de graatjes en velletjes. Voeg de zalm aan de saus toe en verwarm. Meng de fusilli met de snijbonen en verdeel over de borden. Giet de roomsaus over de fusilli.
Fusilli met zalm en snijbonen
Perfecte pasta voor op een drukke dag, en dat met vis én groente.
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de snijbonen 5 min. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een pan en fruit de ui. Voeg aan de ui de melk, het water en de mix voor roomsaus toe. Laat 2 min. zachtjes koken.
Giet de zalm af en verwijder de graatjes en velletjes. Voeg de zalm aan de saus toe en verwarm. Meng de fusilli met de snijbonen en verdeel over de borden. Giet de roomsaus over de fusilli.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli
600 g diepvries snijbonen
2 uien
2 el olijfolie
250 ml halfvolle melk
250 ml water
70 g mix voor tagliatelle roomsaus
418 g roze zalm in blik