Penne met zalmroomsaus
bewaar
bewaar

Penne met zalmroomsaus

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Sugar snaps schoonmaken en in ca. 3 minuten beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Saus maken volgens gebruiksaanwijzing met melk en 250 ml water. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Zalm afgieten en in stukjes verdelen. Eventuele graatjes en vel verwijderen. Zalm, sugar snaps en bosui door saus scheppen en ca. 2 minuten meewarmen. Penne serveren met zalmroomsaus. Lekker met tomatensalade met balsamicodressing.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne met zalmroomsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig