Pasta met zalmsaus en broccoli
Makkelijke pasta met dille en zalm, een klassieke Scandinavische smaakcombinatie die het altijd goed doet.
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes en kook in ca. 6 min. beetgaar. Snipper de ui. Snijd de paprika in blokjes.
Verhit de olie in een pan. Fruit de ui en paprika ca. 3 min. Roer het zakje saus en het water door het paprika-uimengsel en breng aan de kook.
Laat de zalm uitlekken en verwijder het vel en de graten. Schep de zalm door de saus en verwarm ca. 2 min. mee. Meng de tagliatelle door de zalmsaus en serveer met de broccoli.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Pasta met zalmsaus en broccoli
Makkelijke pasta met dille en zalm, een klassieke Scandinavische smaakcombinatie die het altijd goed doet.
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes en kook in ca. 6 min. beetgaar. Snipper de ui. Snijd de paprika in blokjes.
Verhit de olie in een pan. Fruit de ui en paprika ca. 3 min. Roer het zakje saus en het water door het paprika-uimengsel en breng aan de kook.
Laat de zalm uitlekken en verwijder het vel en de graten. Schep de zalm door de saus en verwarm ca. 2 min. mee. Meng de tagliatelle door de zalmsaus en serveer met de broccoli.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g tagliatelle
700 g broccoli
1 ui
1 rode paprika
2 el traditionele olijfolie
42 g Knorr mix voor vis-dillesaus
250 ml kraanwater
426 g roze zalm in blik