Pasta met vis, garnalen en broccoli
Aan de slag
Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snijd de stelen in blokjes. Kook de broccoli de laatste 5 min. mee. Laat de tilapiafilet ontdooien. Kook de pastaschelpjes in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snipper de ui en snijd de tilapiafilet in stukjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui goudbruin. Schep de stukjes tilapia erbij. Bereid de mix voor pasta carbonara met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking en schenk het mengsel bij de vis met uien in de pan. Breng het al roerend aan de kook en kook de saus 2-3 min. door.
Giet de pastaschelpjes en broccoli af en schep deze met de jumbogarnalen bij de vissaus in de pan. Warm nog even door en breng op smaak met peper. Serveer het gerecht in diepe borden.
Pasta met vis, garnalen en broccoli
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snijd de stelen in blokjes. Kook de broccoli de laatste 5 min. mee. Laat de tilapiafilet ontdooien. Kook de pastaschelpjes in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snipper de ui en snijd de tilapiafilet in stukjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui goudbruin. Schep de stukjes tilapia erbij. Bereid de mix voor pasta carbonara met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking en schenk het mengsel bij de vis met uien in de pan. Breng het al roerend aan de kook en kook de saus 2-3 min. door.
Giet de pastaschelpjes en broccoli af en schep deze met de jumbogarnalen bij de vissaus in de pan. Warm nog even door en breng op smaak met peper. Serveer het gerecht in diepe borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g diepvries tilapiafilets
300 g schelpjespasta
600 g broccoli
2 uien
2 el traditionele olijfolie
65 g mix voor pasta carbonara
500 ml halfvolle melk
100 g verse jumbogarnalen