Tagliatelle met viscarbonara
Het klassieke romige pastagerecht krijgt een twist door de garnalen en pangasiusfilet.
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid in een kleine braadpan de mix voor pasta carbonara met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de pangasiusfilet in stukjes en schep deze erbij. Stoof, onder regelmatig roeren, gaar in ca. 5 min.
Verhit de olie in een wok en roerbak de Italiaanse roerbakmix beetgaar in ca. 5 min. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de jumbogarnalen bij de pangasiusfilet en warm het geheel nog 1 min. al omscheppend door. Giet de tagliatelle af en schep de vissaus erdoor. Verdeel de tagliatelle met viscarbonara over de borden. Schep de geroerbakte groente erbij.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Tagliatelle met viscarbonara
Het klassieke romige pastagerecht krijgt een twist door de garnalen en pangasiusfilet.
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid in een kleine braadpan de mix voor pasta carbonara met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de pangasiusfilet in stukjes en schep deze erbij. Stoof, onder regelmatig roeren, gaar in ca. 5 min.
Verhit de olie in een wok en roerbak de Italiaanse roerbakmix beetgaar in ca. 5 min. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de jumbogarnalen bij de pangasiusfilet en warm het geheel nog 1 min. al omscheppend door. Giet de tagliatelle af en schep de vissaus erdoor. Verdeel de tagliatelle met viscarbonara over de borden. Schep de geroerbakte groente erbij.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g tagliatelle
65 g mix voor pasta carbonara
500 ml halfvolle melk
400 g pangasiusfilets
2 el traditionele olijfolie
400 g verse Italiaanse roerbakgroente
100 g verse jumbogarnalen