Tagliatelle met gorgonzolaroomsaus
bewaar
bewaar

Tagliatelle met gorgonzolaroomsaus

Een romige pasta met een subtiele pittigheid van de gorgonzola. Perfecto!

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de spekreepjes 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak 2 min. mee.

Snijd ondertussen de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern en snijd het lof in de lengte in dunne reepjes. Voeg het witlof toe en bak nog 3 min. op middelhoog vuur. Breng ondertussen een pan met de melk en de basis voor roomsaus al roerend met een garde aan de kook. Zet het vuur laag, voeg de gorgonzola toe en laat 2 min. zachtjes doorkoken. Roer regelmatig.

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en schep het witlof met de spekjes erdoor. Meng de saus erdoor en tot slot de waterkers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met gorgonzolaroomsaus

Een romige pasta met een subtiele pittigheid van de gorgonzola. Perfecto!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig