Rode tagliatelle met groene groenten
Yesss, je hoeft maar een kwartiertje te koken! De oven doet de rest.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de prei in ringen. Kook de prei en broccoli de laatste 3 min. mee. Giet de tagliatelle met de groenten af en spoel ze na met koud water.
Hak intussen de Italiaanse kruiden fijn. Klop in een ruime kom de eieren met melk, kaas en kruiden los. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Vet de ovenschaal in. Verdeel de tagliatelle met de groenten over de bodem van de vorm en schenk het eimengsel erover.
Zet de vorm op het rooster in het midden van de oven en bak het gerecht in ca. 30 min. goudbruin en gaar.
Rode tagliatelle met groene groenten
Yesss, je hoeft maar een kwartiertje te koken! De oven doet de rest.
hoofdgerecht
null personen
445 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de prei in ringen. Kook de prei en broccoli de laatste 3 min. mee. Giet de tagliatelle met de groenten af en spoel ze na met koud water.
Hak intussen de Italiaanse kruiden fijn. Klop in een ruime kom de eieren met melk, kaas en kruiden los. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Vet de ovenschaal in. Verdeel de tagliatelle met de groenten over de bodem van de vorm en schenk het eimengsel erover.
Zet de vorm op het rooster in het midden van de oven en bak het gerecht in ca. 30 min. goudbruin en gaar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g rode tagliatelle
150 g preien
200 g koelverse broccoliroosjes
6 middelgrote eieren
150 ml halfvolle melk
100 g gorgonzola
3 el verse Italiaanse kruiden
Dit heb je nodig
lage ovenschaal