Romige tagliatelle met krokante ham
bewaar
bewaar

Romige tagliatelle met krokante ham

Goedgevuld pastagerecht met champignons en broccoli. Klaar in 15 minuten!

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de broccoli in 7 min. beetgaar. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de ham in repen van 1 cm en snijd de peterselie fijn.

Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de ham in 3 min. uit. Schep op een bord. Doe de rest van de olie in de koekenpan, voeg de paddenstoelen toe en bak 3 min. Doe de roomkaas erbij en verwarm 1 min. Schep de peterselie erdoor. Voeg peper toe.

Giet de tagliatelle af en schep de ham erdoor. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de paddenstoelensaus erop. Serveer met de broccoli.

combinatietipLekker met geraspte Grana Padano (kaas).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige tagliatelle met krokante ham

Goedgevuld pastagerecht met champignons en broccoli. Klaar in 15 minuten!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig