Romige tagliatelle met krokante ham
Goedgevuld pastagerecht met champignons en broccoli. Klaar in 15 minuten!
Aan de slag
Kook de broccoli in 7 min. beetgaar. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de ham in repen van 1 cm en snijd de peterselie fijn.
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de ham in 3 min. uit. Schep op een bord. Doe de rest van de olie in de koekenpan, voeg de paddenstoelen toe en bak 3 min. Doe de roomkaas erbij en verwarm 1 min. Schep de peterselie erdoor. Voeg peper toe.
Giet de tagliatelle af en schep de ham erdoor. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de paddenstoelensaus erop. Serveer met de broccoli.
Romige tagliatelle met krokante ham
Goedgevuld pastagerecht met champignons en broccoli. Klaar in 15 minuten!
hoofdgerecht
null personen
755 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de broccoli in 7 min. beetgaar. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de ham in repen van 1 cm en snijd de peterselie fijn.
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de ham in 3 min. uit. Schep op een bord. Doe de rest van de olie in de koekenpan, voeg de paddenstoelen toe en bak 3 min. Doe de roomkaas erbij en verwarm 1 min. Schep de peterselie erdoor. Voeg peper toe.
Giet de tagliatelle af en schep de ham erdoor. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de paddenstoelensaus erop. Serveer met de broccoli.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g koelverse broccoliroosjes
500 g verse tagliatelle
150 g ham bauernschinken
2 el verse peterselie
4 el traditionele olijfolie
200 g paddenstoelen voor pasta
250 g roomkaas kruiden