Gemarineerde Hollandse garnalen
bewaar
bewaar

Gemarineerde Hollandse garnalen

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de groene schil van een kwart limoen en pers de vrucht uit. Schep de blokjes komkommer om met de helft van het limoensap, de olijfolie en de helft van de korianderblaadjes. Breng op smaak met (fijn zee)zout en (versgemalen) peper. Schep de garnalen om met de rest van het limoensap en de rest van de koriander (houd een eetlepel apart) en breng dit ook op smaak met (fijn zee)zout en (versgemalen) peper. Schep een laagje van het komkommermengsel in hoge glaasjes, daarop een laagje garnalen, dan een laagje komkommer en tot slot de rest van de garnalen. Garneer met de achtergehouden koriander en wat (versgemalen) peper naar smaak.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gemarineerde Hollandse garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig