Gemarineerde Hollandse garnalen
Aan de slag
Rasp de groene schil van een kwart limoen en pers de vrucht uit. Schep de blokjes komkommer om met de helft van het limoensap, de olijfolie en de helft van de korianderblaadjes. Breng op smaak met (fijn zee)zout en (versgemalen) peper. Schep de garnalen om met de rest van het limoensap en de rest van de koriander (houd een eetlepel apart) en breng dit ook op smaak met (fijn zee)zout en (versgemalen) peper. Schep een laagje van het komkommermengsel in hoge glaasjes, daarop een laagje garnalen, dan een laagje komkommer en tot slot de rest van de garnalen. Garneer met de achtergehouden koriander en wat (versgemalen) peper naar smaak.
Gemarineerde Hollandse garnalen
voorgerecht
null personen
85 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de groene schil van een kwart limoen en pers de vrucht uit. Schep de blokjes komkommer om met de helft van het limoensap, de olijfolie en de helft van de korianderblaadjes. Breng op smaak met (fijn zee)zout en (versgemalen) peper. Schep de garnalen om met de rest van het limoensap en de rest van de koriander (houd een eetlepel apart) en breng dit ook op smaak met (fijn zee)zout en (versgemalen) peper. Schep een laagje van het komkommermengsel in hoge glaasjes, daarop een laagje garnalen, dan een laagje komkommer en tot slot de rest van de garnalen. Garneer met de achtergehouden koriander en wat (versgemalen) peper naar smaak.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 limoen
½ komkommer
1 eetlepel olijfolie
1 bakje verse koriander
2 bakjes Hollandse garnalen