Snelle kokossoep met Hollandse garnalen
It's fusion time! Deze Aziatische soep wordt opgeleukt met oerHollandse... garnalen!
Aan de slag
Doe de kokosmelk en soto kruiden met het water in een pan en breng aan de kook.
Halveer ondertussen de shiitakes en aspergetips. Snijd de koriander fijn.
Voeg de shiitakes toe aan de kokosmelk en kook in 4 min. op laag vuur gaar. Voeg de laatste 2 min. de aspergetips toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de soep over diepe kommen en garneer met de Hollandse garnalen en koriander.
Snelle kokossoep met Hollandse garnalen
It's fusion time! Deze Aziatische soep wordt opgeleukt met oerHollandse... garnalen!
voorgerecht
null personen
215 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de kokosmelk en soto kruiden met het water in een pan en breng aan de kook.
Halveer ondertussen de shiitakes en aspergetips. Snijd de koriander fijn.
Voeg de shiitakes toe aan de kokosmelk en kook in 4 min. op laag vuur gaar. Voeg de laatste 2 min. de aspergetips toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de soep over diepe kommen en garneer met de Hollandse garnalen en koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 ml kokosmelk
3 el soto kruiden
400 ml heet water
100 g shiitake
100 g groene-aspergetips
7½ g verse koriander
100 g verse Hollandse garnalen