Thaise saté en currygroenten
Aan de slag
Satéprikkers 1 min. in water leggen om verbranden te voorkomen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Biefstuk in blokjes snijden en met 1 1/2 el currypasta bestrijken. Blokjes aan satéprikkers rijgen. Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In wok helft van olie verhitten en uien met paprika 5 min. roerbakken. Rest van currypasta en kokosmelk erdoor roeren en zachtjes verhitten. In koekenpan of grillpan rest van olie verhitten. Saté in 3 min. gaar bakken. Saté met groenten en rijst serveren.
Thaise saté en currygroenten
hoofdgerecht
null personen
645 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Satéprikkers 1 min. in water leggen om verbranden te voorkomen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Biefstuk in blokjes snijden en met 1 1/2 el currypasta bestrijken. Blokjes aan satéprikkers rijgen. Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In wok helft van olie verhitten en uien met paprika 5 min. roerbakken. Rest van currypasta en kokosmelk erdoor roeren en zachtjes verhitten. In koekenpan of grillpan rest van olie verhitten. Saté in 3 min. gaar bakken. Saté met groenten en rijst serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g pandanrijst
450 g biefstuk
3 eetlepels Thaise groene currypasta
2 uien
1 zak driekleuren paprika
4 eetlepels zonnebloemolie
150 ml kokosmelk
Dit heb je nodig
satéprikkers